Sinun pääsy ja Palvelun käyttö on ehtona hyväksymisestä ja näiden Ehtojen mukaisesti. Termejä sovelletaan kaikkiin vierailijoihin, käyttäjiin ja muihin, jotka käyttävät tai käyttävät palvelua.

Nämä ehdot sitovat sinua liittymällä palveluun tai käyttämällä sitä. Jos olet eri mieltä jostakin ehtojen osasta, et saa käyttää palvelua.

Linkit Muille Verkkosivuille

Yksikkömme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille tai-palveluille, jotka eivät ole worldintekijöiden omistuksessa tai määräysvallassa.

maailmanmestaruuskilpailujen järjestäjillä ei ole määräysvaltaa eikä vastuuta kolmansien osapuolten verkkosivustojen tai palvelujen sisällöstä, yksityisyyden suojaa koskevista toimintaperiaatteista tai käytännöistä. Lisäksi ymmärrät ja hyväksyt, että worldprintmakers on ole vastuussa tai vastuussa, suoraan tai välillisesti, vahingosta tai menetyksestä, joka aiheutuu tai väitetään johtuvan tai käytön yhteydessä tai luottamuksesta tällaista sisältöä, tavaroita tai palveluja tai tällaisen web-sivustot tai palvelut.

Kehotamme teitä lukemaan kolmansien osapuolten verkkosivustojen tai palvelujen ehdot ja yksityisyyden suojaa koskevat toimintaperiaatteet.

Sovellettava Lainsäädäntö

Näihin ilmaisuihin sovelletaan ja niitä tulkitaan Albanian lainsäädännön mukaisesti sen lainvalintasäännöksiä ottamatta.

Meidän ei pane täytäntöön mitään oikeutta tai määräystä näissä Ehdoissa ei pidetä luopumista kyseisistä oikeuksista. Jos jonkin näiden Ehtojen säännöksen pätemättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi tuomioistuin, loput näiden Ehtojen pysyvät voimassa. Nämä Ehdot muodostavat koko sopimuksen välillämme koskien Palvelua, ja ne syrjäyttävät ja korvaavat kaikki aiemmat sopimukset, meillä saattaa olla välillämme koskien Palvelua.

Muutokset

Varaamme itsellemme oikeuden muuttaa tai korvata näitä ehtoja milloin tahansa. Jos tarkistus on olennainen, pyrimme antamaan vähintään 60 päivää ennen uusien ehtojen voimaantuloa. Se, mikä on olennainen muutos, määräytyy vain meidän harkintamme mukaan.

Jatkamalla palvelumme käyttöä tai käyttöä sen jälkeen, kun nämä tarkistukset ovat tulleet voimaan, suostutte sitoutumaan tarkistettuihin ehtoihin. Jos et hyväksy uusia ehtoja, lopeta Palvelun käyttäminen.

Ota Yhteyttä

Jos teillä on kysyttävää näistä ehdoista, ottakaa yhteyttä meihin.